Samsung láká videem na návštěvu zážitkového Galaxy Studia v OC Chodov

Samsung začátkem října v obchodním centru OC Chodov v Praze otevřel nové zážitkové centrum Galaxy Studio, a my jsme byli u toho. Nyní se na webu české pobočky objevilo video, které láká k navštívení interaktivních expozicí. Zejména v průběhu včerejšího dne byla „experience“ zóna poměrně dost vytížena, a to proto, že OC Chodov po roce a půl zpřístupnilo nově zrekonstruovanou a podstatně zvětšenou část centra.

V Galaxy Studiu si můžete vyzkoušet nejnovější smartphony od Samsungu, jmenovitě Galaxy S8, Galaxy S8+ nebo Galaxy Note 8. Osahat si také můžete chytré hodinky Gear S3 a náramek Gear Fit2 Pro. Na kolech Galaxy Fitness můžete odjet virtuální trať na displeji před vámi, připravena je i čtyřmístná lavice „4D VR Theater“, v rámci které si užijete vesmírnou střílečku ve virtuální realitě pomocí brýlí Gear VR a ovladače VR Controller. 

Galaxy Studio bude v pražském OC Chodov otevřeno až do 28. prosince, a to každý den od 9:00 do 21:00 hod. 

Co nabídne pražské Galaxy Studio?

Diskuze (3) Další článek: Legendární Kindl si teď můžete vzít do vany. Amazon představil vodotěsný Oasis

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, NTU, Controller, Obchodní centrum, Včerejší den, Česká pobočka, Chodov,