Spotify pro studenty už je i v Česku, neomezený poslech vyjde jen na 80 Kč

Hudební služba Spotify rozšířila do dalších zemí (včetně Česka) nabídku pro studenty – zvýhodněné Premium za 2,99 eur, tedy cca 80 korun měsíčně. Běžná cena je dvojnásobná.

„Pro aktivaci této Nabídky musíte poskytnout informace dostatečné k ověření, zda jste student splňující podmínky jako například jméno, platnou vzdělávací instituci, e-mailovou adresu, datum narození nebo další dokumenty použité k ověření,“ uvádí Spotify v podmínkách služby. Co konkrétně to obnáší si můžete vyzkoušet při registraci služby.

Studentskou slevu máte na rok, pak procesem projdete znovu. Takto až třikrát po sobě (tedy tři roky). Pokud již Spotify Premium máte, můžete přejít na studentskou cenu. Po registraci a ověření se automaticky sníží.


V rámci předplatného Premium máte možnost neomezeného poslechu jakékoli hudby z databáze Spotify v počítači i mobilu, možnost stahování pro offline poslech nebo využívat nahrávek s vysokou kvalitou zvuku. To vše bez reklamy.

Spotify Free je zdarma, ale funguje víceméně jako rádio. Náhodně se přehrávají skladby zvoleného žánru, jsou omezené možnosti přeskakování a mezi skladbami občas zazní reklama. Oblíbeným řešením placeného účtu je rodinné předplatné za 8,99 eur. Umožní totiž nezávislé zapojení až šesti účtů. 

Diskuze (16) Další článek: Vodafone zruší evropský roaming už 11. června. Známe podrobnosti

Témata článku: , , , Skladba, Rodinné předplatné, Neo, Spotify Premium, Hudební služba, Pro +, Spot, Běžná cena, Poslech, Neo +, Offline poslech