Seznam.cz má hlasového asistenta pro mobily. Podívejte se, co umí

Co umí? Nic moc. Je to alfa verze, Seznam si hraje, zkouší, sbírá reakce. Nicméně plány jsou velké, výčet funkcí a podporovaných povelů se bude rozšiřovat – od těch nejžádanějších.

Napojení na Wikipedii, která znamená obrovskou knihovnu strukturovaných informací, integrace s QR čtečkou. Aplikaci Mapy.cz dnes můžeme pouze spustit, brzy by měla jít hlasem spustit navigace na konkrétní adresu, což se bude hodit hlavně při řízení ve spolupráci s Android Auto. Už po pár pokusech je jasné, že aktivace heslem „Sezname“ není úplně nejšťastnější, opakovaně dochází k nechtěným aktivacím. Chtělo by to něco delšího, možná „Ahoj, Sezname,“ nebo „Ahoj, Krasty“.

Každopádně jestli si chcete pohrát s hlasovým asistentem v češtině, můžete. Aplikace je ke stažení na Google Play, funguje pouze na Androidu 10 (novější 11 zatím ne) v nastavení stačí zaškrtnout Seznam hlasový asistent v sekci vychytávek, povolit zobrazení nad ostatními aplikacemi a je hotovo.

Diskuze (2) Další článek: Vodafone TV umí 4K rozlišení. Zatím pouze filmy ve videotéce, televizní 4K vysílání přijde později

Témata článku: , , , , , , Seznam, Aktivace, Asistent, Wikipedia, Asisten, Pro +, Aplikace, Mobil,