T-Mobile nabízí zvýhodněný „podzimní“ tarif. 5 GB dat, 200 minut a SMS za 375 Kč

T-Mobile na konci září přidal do portfolia nový mobilní tarif. Jde opět  o „poloveřejnou“ nabídku jako v případě na jaře nabízeného tarifu s 10 GB za 499 Kč, a zároveň také časově omezenou. Nový „podzimní“ tarif nelze vyžádat na prodejně, je třeba jej objednat online. Nabídka byla prodloužena do 30. října 2020.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Časově limitovaný tarif, který nám nabídla aplikace Můj T-Mobile

Parametry se liší od jarního tarifu – k dispozici je více hlasových jednotek, ale méně dat. Za 375 Kč zákazník získá 200 volných minut a 200 volných SMS do všech sítí, po vyčerpání jednotek platí 3,50 Kč za minutu a 1,50 Kč za SMS. FUP limit je omezen na 5 GB. První měsíc po aktivaci jsou data neomezená, v tomto případě jde ale o standardní akci platnou pro všechny tarify aktivované na internetu.

I když opět nejde o nabídku, ze které by se nám podlomila kolena, je 375 Kč za uvedený objem jednotek akceptovatelná cena. Pokud bychom měli porovnat se standardní stálou nabídkou T-Mobilu, mohli bychom si sestavit obdobný tarif se shodným množstvím hlasových jednotek (200 + 200) a 3 GB dat za 525 Kč měsíčně. Platili bychom tak o 150 Kč více a ještě bychom měli o 2 GB dat méně. Standardní nabídka jasně ukazuje, jaký prostor pro zlevňování operátoři stále ještě mají.

Diskuze (83) Další článek: Půjde to ještě levněji. Při pořízení Galaxy S20 FE přihodí Samsung bonus na výkup

Témata článku: , , , , , GB data, Operátor, Internet, T Mobil, Data, Aplikace, Tarif, Nabídka, Jednotka