T-Mobile představil neomezené datové tarify. Konkurenci válcují cenou i podmínkami

T-Mobile od 1. září 2019 spustí novou generaci tarifů. Reaguje tím na zvýšenou poptávku zákazníků po mobilních datech a také na konkurenční nabídku Vodafonu, která od června obsahuje i neomezená mobilní data. Také T-Mobile tuto možnost nabídne, ale na rozdíl od Vodafonu bude mít méně omezení.

Základem nových tarifů T-Mobilu je kombinování datových a hlasových (+ SMS) služeb. Vrcholem nabídky je  kompletně neomezený tarif s „nekonečno“ minutami, SMS a bez limitu FUP na mobilní data.

Dohromady vyjde neomezený tarif na 1 575 Kč. Levnější varianta za 1 275 Kč nabízí neomezených 50 GB při plné rychlosti, která síť v dané oblasti nabízí. Poté se aktivuje FUP a přenos zpomalí na 10 Mbit/s. Oba tarify mají limit pro surfování v EU (40 GB, respektive 35 GB), přičemž ten dražší nabízí ještě 500MB datový balíček pro země mimo EU (Svět 1).

V průběhu tiskové konference zástupci T-Mobilu prohlásili, že letní neomezená datová akce byla nejodvážnější a suverénně nejdražší, jakou T-Mobile za více než 20 let své existence udělal.

Diskuze (189) Další článek: Air Bank připravuje platby přes Google Pay. Měla by je spustit koncem roku

Témata článku: , , , , , , Internet, Rychlost, Pře, Mezikrok, Praha, Data, Neo, , Datový tarif, Tarif, MOBI, T - Mobil, T Mobil, Neo +,