T-Mobile vkročil do neomezené éry. Objevili jsme tajný a ještě levnější neomezený tarif

Neomezené datové léto od T-Mobilu skončilo a někteří se s tím opravdu nemazali. Tři nejhladovější přenesli každý hodně přes 1 TB! Přitom stačilo zaplatit stovku za celé léto. Ne nadarmo to byla nejdražší marketingová akce za celou historii T-Mobilu.

Začalo září, akce je pryč, ale neomezený internet si můžete nechat. Jen už to pochopitelně bude za peníze. Když půjdete na web

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
…uvidíte jen základní nabídku. Až po kliknutí se zobrazí jednoduchý konfigurátor, ve kterém zvolíte požadované množství minut a dat.
Klepněte pro větší obrázek
Kdo však viděl náš článek s představením tarifů, ten ví, že možností je více, jen si o ně musíte říct. Na infolince, nebo v prodejně (během několika dní prý i v aplikaci).

Ale současně se spuštěním nových tarifů jsme objevili ještě jeden další. Patrně přidaný na poslední chvíli. Jmenuje se Neomezeně SD a cenou 675 Kč je to nejlevnější neomezený datový tarif na českém trhu. Pochopitelně má svou nevýhodu – plnou rychlostí sítě můžete přenést „pouze“ 20 GB, pak internet zpomalí na 3 Mbit/s. To už je rychlost, se kterou se na HD video nepodíváte (právě proto zkratka SD, která ukazuje na streamovánní SD videa).

Klepněte pro větší obrázek
Tajný tarif Neomezeně SD zatím není ani v ceníku, ale T-Mobile vám jej nabídne individuálně.

T-Mobile tedy nabízí tři stupně neomezených datových tarifů (ceny jsou bez hlasových služeb, které objednávat nemusíte, budete pak ale platit 3,50 Kč a 1,50 Kč za SMS):

  • SD po 20 GB zpomalí na 3 Mbit/s, EU limit 30 GB, cena 675 Kč
  • HD po 50 GB zpomalí na 10 Mbit/s, EU limit 35 GB, cena 875 Kč
  • Max nezpomaluje vůbec, EU limit 40 GB, cena 1 175 Kč
Diskuze (122) Další článek: Samsungu unikla základní krabice Galaxy A90, levnějšího modelu s podporou 5G

Témata článku: , , , , , , T - Mobil, MOBI, Konfigurátor, Neo +, Tajný, Internet, Tarif, T Mobil, Neo, Mbit/s