T-Mobile vyzývá: Dobíjejte online. Je to bezpečnější a dostanete 50 % kreditu navíc

Se začátkem karantény T-Mobile pobídnul uživatele předplacených karet, aby kredit nabíjeli online. Ani motivace v podobě 50 % kreditu navíc (bez ohledu na počet dobití) však nestačila. Operátor dnes reportuje, že dvě třetiny zákazníků stále dobíjí předplacené karty mimo bezpečí svého domova – tedy na prodejních místech, na terminálech v trafikách či klasickými dobíjecími kupóny.

Důvod? Ten už T-Mobile neuvádí, ale dá se předpokládat, že často půjde o starší uživatele, kteří lpí na zaběhnutých způsobech. Apeluji tedy na vás, v zacházení s online službami zběhlé mobilmaniaky, abyste s dobitím pomohli svým rodičům a prarodičům...

Přitom online způsoby jsou pohodlnější, bezpečnější a právě v aplikaci nebo na webových stránkách Můj T-Mobile dostanou zákazníci polovinu kreditu navíc. Průměrný počet dobíjení v  online kanálech vzrostl o dvě třetiny, i tak ale celkově on-line dobíjení využívá jen jeden ze tří uživatelů Twist karty.

Jak a kde dobíjet Twist kartu on-line během nouzového stavu:

  • Mobilní aplikace Můj T-Mobile – ke stažení ZDE – 50% bonus zdarma
  • V internetové samoobsluze Můj T-Mobile – 50% bonus zdarma
  • Platební kartou přímo na webu T-Mobile – 50% bonus zdarma
  • Z vyúčtování – dobití v aplikaci Můj T-Mobile a částka se připíše k měsíčnímu vyúčtování služeb – 50% bonus zdarma.

On-line dobíjení umožňují svým klientům také některé banky prostřednictvím svých bankovních aplikací nebo internetového bankovnictví z počítačů, tento způsob je v aktuální situaci také bezpečný, nicméně u těchto metod nezíská zákazník 50 % kreditu navíc od T-Mobile.

Diskuze (30) Další článek: AKG N400: Vypadají jako Galaxy Buds+, navíc mají ANC a zvýšenou voděodolnost

Témata článku: , , , , Zákazníci, Předplacená karta, DOS, T Mobil, NAVIC, MOBI, Dobíjení, Dobití, Online služba, Twisto karta, Aplikace, Vyúčtování