Takto bude vypadat Samsung Galaxy Note 9. Od Notu 8 jej zepředu zřejmě nerozlišíte

Potvrzení úniků bylo nevyhnutelné. Server AndroidHeadlines potvrdil vzhled tabletofonu Galaxy Note 9, který tak z čelní strany bude vypadat téměř úplně stejně jako Galaxy Note 8. Mezi loňskou a letošní generací budou na čelní straně pouze kosmetické rozdíly, jeden model zřejmě neodlišíte od druhého, a to ani tehdy, budete-li mít oba modely v přímém porovnání. Designová revoluce se konat nebude, Samsung vymáčkne z designového konceptu smartphonu se zahnutým displejem (doufejme, že už naposledy) maximum.

Jistě, porovnáme hrušky a jablka, ale pokud vedle postavíme uniklý snímek čelní strany Galaxy Note 9, který byl, de facto, potvrzen už dřívějšími úniky, a Galaxy Note 8, rozdíly v designu jsou skutečně minimální. Rámečky pod Infinity displejem a nad ním budou možná trochu tenčí, rohy displeje možná o něco „zakřivenější“, ovšem to bude na přední straně zřejmě vše. Nejvýraznější designová změna se odehraje na zadním krytu, kde se konečně ukáže vycentrovaná čtečka otisků prstů. 

Samsung Galaxy Note 9 má mít i dost výraznou hardwarovou podobnost s Notem 8. Postaven bude na Exynosu 9810 se 6GB RAM a minimálně 64GB interní pamětí, displej na úhlopříčce 6,3 - 6,4" zobrazí matici 2 960 × 1 440 pix. Selfie kamerka bude osmimegapixelová, duální fotoaparát na zadní straně bude dvanáctimegapixelový. Největší, a také dost očekávanou, novinkou bude větší 4 000mAh baterie. Stylus S Pen nově dostane Bluetooth a také zatím blíže nespecifikované nové možnosti využití. 

Lákací video na tabletofon Galaxy Note 9:

Představení Samsungu Galaxy Note 9 se odehraje 9. srpna v New Yorku. Doposud známý souhrn spekulací si můžete přečíst zde.

Zdroj AndroidHeadlines

Diskuze (10) Další článek: Vodafone chce spustit komerční 5G síť jako první v Česku. Demo už má úspěšně za sebou

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 9, Přední strana, Brzký únik, New York, Jablka, Uniklý snímek, Noty, Lákací video, Únik, Sam, Designová revoluce, Loňská generace,