Tiskárna Moto Mod od Polaroidu jde do prodeje. Vytištěné fotky budou nalepovací

První rozšiřitelné moduly Moto Mods jsme si v redakci vyzkoušeli již loni v prosinci. Jednalo se o modulární přídavky, které jste nacvakli na šestnáct pinů umístěných na zadní straně Moto Z Play, a které zpřístupnily nové funkce a možnosti využití. Na letošním veletrhu IFA jsme viděli „naživo“ další Moto Mods, tentokrát pro Moto Z2 Play. Nedávno jsme např. otestovali herní modul Moto Gamepad.

V říjnu jsme vás informovali o úniku detailů a fotek dalších modulů Moto Mods, a jeden z nich se již začíná prodávat. Jedná se o tiskárnu Insta-Share od Polaroidu v podobě „krytu“, v něž je výřez pro fotoaparát a také místo, odkud budou „vyskakovat“ hotové tištěné fotografie.

Pomocí mobilní tiskárny můžete vytisknout vámi pořízené fotografie nebo snímky stažené z Facebooku, Instagramu a Google Photos. Před tiskem můžete fotkám přidat rámečky a různá textová pole. Mobilní tiskárna používá fotopapír Polaroid Premium ZINK Zero-Ink ve formátu 2×3", který je odolný proti rozmazání, jedna vytištěná fotografie vás vyjde zhruba na 18 Kč. Pokud ze zadní strany sloupnete ochrannou vrstvu, můžete pořízené fotky kamkoliv nalepit.

Mobilní tiskárna Insta-Share od Polaroid v podobě modulu Moto Mods:

Modul Insta-Share se v těchto dnech začíná prodávat v USA za 200 dolarů (cca 4 300 Kč), v brzkých měsících se má dostat do prodeje po celém svět. Celé řešení vychází poměrně draze, za miniaturní fotografie „lezoucí“ ze zad smartphonu si tak poměrně dost připlatíte. Jedinou výhodou mobilní tiskárny jsou fyzické fotografie „v reálném čase“, pokud na focení nespěcháte, můžete si fotky z mobilu vytisknout ve větším formátu, levněji a jednoduše přes internet nebo na domácí tiskárně připojené k počítači.

Váš názor Další článek: ÚOHS naznal, že se operátoři nedomlouvají. Zpráva budí rozpaky

Témata článku: Motorola, , , , , , , , , , , , , Lenovo Moto Z Play, Pořízená fotografie, Skládačka, Pořízená fotka, F +, Reálný čas, Modul, Fotografie, Ochranná vrstva, Nová funkce, Velký formát, Letošní veletrh,