Aplikaci Sygic Travel už spustíte i na chytrých hodinkách Apple Watch

Plánovač výletů v aplikaci Sygic Travel (dříve známý pod názvem Tripomatic) můžete nyní využívat i na chytrých hodinkách Apple Watch a jejich platformě watchOS. Na hodinkách zobrazíte itinerář aktuálního dne, zajímavá místa v okolí nebo seznam oblíbených míst. Cestovatelský obsah je lokalizován do 20 jazyků a obsahuje více než 24 milionů zajímavých míst, 800 tisíc fotek a 5 tisíc videí ve virtuální realitě.

Po stažení mobilní aplikace Sygic Travel z App Store, se při výchozím nastavení automaticky nainstaluje také aplikace do Apple Watch. Naplánované výlety se napříč platformami synchronizují. Funguje samozřejmě i provázanost s navigací. V náhledové mapce místa zájmu zjistíte jeho polohu a můžete se k němu nechat navést navigací Apple Maps.

Ukázka aplikace Sygic Travel na Apple Watch:

Kromě iPhonu a nejnověji Apple Watch podporuje Sygic Travel z jablečných zařízení také iPad. Na závěr roku 2018 je plánováno spuštění podpory pro Apple TV.

Váš názor Další článek: Sony ještě víc ořeže rámečky a vrátí čtečku na bok. Takhle by mohla vypadat Xperia XA3 Ultra

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , , Sygic travel, Chytrý hodinka, Aplikace, Oblíbené místo, Planner, Apple Maps, SPU, Travel, Zajímavé místo, Výchozí nastavení,