Britský operátor láká na brzkou premiéru Galaxy S10, Galaxy S10+ a Galaxy S10 E

  • To tu ještě nebylo. Britský operátor láká na představení Galaxy S10 dříve, než samotný výrobce
  • Na lákací fotce můžeme vedle sebe vidět samé modely Galaxy S10
  • Nejlevnější „desítka“ má být označena jako Galaxy S10 E

Britský operátor EE už nyní na svém webu láká na premiéru smartphonů řady Galaxy S10. A podle vyjádření operátora na Twitteru „je nový Samsung Galaxy téměř tady“. Na webu se pak dočtete, že operátor „v současné chvíli nemůže nic prozradit, ale jasné, že už se teď můžete těšit“. V další větě pak uvádí, že „nový Samsung Galaxy změní svět“. Slogany jsou samozřejmě součástí postupného budování „hypu“, je však zarážející, že operátor EE v lákání na novou řadu Galaxy S10 předběhl i samotný Samsung.

Operátor k příspěvku přiložil i lákací obrázek, na němž je hned vedle sebe umístěno nespočet modelů řady Galaxy S10. Ovšem kvůli nasvětlení renderů moc designových prvků neodhalíme. Zůstává kovová konstrukce a dvakrát zakřivený displej, nad nímž chybí reproduktor. Ten se má, podle verze telefonu, přesunout na horní hranu či rovnou pod displej.

Prodejce příslušenství Mobilefun zase na svém webu uvádí, že nejlevnější „es desítka“ bude nečekaně označena jako Galaxy S10 E, nikoliv jako Galaxy S10 Lite, jak se původně očekávalo. Písmeno by mělo značit slovo „Economical“, tedy levnější „ekonomickou“ verzi S10. A, zatímco zbývající Galaxy S10 a Galaxy S10+ budou mít čtečku otisků v displeji (s úhlopříčkou 6,1, resp. 6,4 palce), Galaxy S10 E by měl čtečku otisků nabídnout na pravém boku, jeho displej bude mít 5,8" úhlopříčku. 

Kdy se dočkáme nové řady Galaxy S10?

Samsung tradičně představuje novinky řady Galaxy S na veletrhu MWC v Barceloně. Zprávy z Británie však hovoří o tom, že letos nastane změna. Řada Galaxy S10 má být představena na samostatném eventu Unpacked, který se má odehrát již 20. února. Samotný veletrh MWC pak začíná o pět dnů později. Do prodeje se nově představené smartphony mají dostat v pátek 8. března.

Podívejte se, jak vypadá současná generace Galaxy S9 a Galaxy S9+:

Diskuze (11) Další článek: Na levné meření krevního tlaku v hodinkách si počkáme. Omron odhaduje zpoždění na dva roky

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S10, Pře, Galaxy Z, Nespočet, Samsung Galaxy s, Pravý bok, Britský operátor, Operátor, Designový prvek