Chystaný Galaxy Note20 dostane větší baterii. Bude startovat na metě 4 000 mAh

Samsung pomalu připravuje na letošní premiéru nové řady Galaxy Note20, která by se měla odehrát v průběhu srpna. A na internetu se již objevují první zákulisní informace. Jednou z nich je i kapacita baterií, v nichž si nová řadě oproti loňským smartphonům Galaxy Note10 a Galaxy Note10+ značně polepší.

Základní model Galaxy Note20 by měl dostat baterii označenou jako EM-BN980ABY, která bude mít obvyklou kapacitu 4 000 mAh, resp. jmenovitou (tj. minimální) kapacitu 3 880 mAh. A to je oproti modelu Galaxy Note10 vítané zlepšení, protože loňský topmodel byl osazen pouze 3 500mAh baterií. Kapacita akumulátoru u Note20 tak bude zřejmě stejná jako u základní verze Galaxy S20. Dá se tedy předpokládat, že Note20+ dostane baterii minimálně stejnou jako Galaxy S20+, tj. akumulátor o kapacitě 4 500 mAh. 

Představení řady Galaxy Note20 se očekává v srpnu, a to společně se skládacím hybridem Galaxy Fold 2. Kvůli probíhající koronavirové pandemii, je pravděpodobné, že se akce Unpacked neuskuteční v USA (New York či San Francisco), jak tomu bývalo s železnou pravidelností až dosud, ale pouze prostřednictvím video streamu.

Zdroj Galaxyclub

Diskuze (13) Další článek: Podobné jméno, ale jinak si je nespletete. LG Folder má s Galaxy Foldem společné jen dvě věci

Témata článku: , , , , , Kapacita, DOS, Meta, Galax Note, GalaxyClub, Průběh srpna, Internet, San Francisco, MAh, New York, Velká baterie, Video stream