Další rendery Samsungů Galaxy A (2018). Střední třída se od „esek“ něco přiučí

Na internetu se objevily další rendery připravovaných „áček“ od Samsungu, jejichž produktové označení doplní rok 2018. I když do jejich představení zbývá minimálně několik měsíců, již nyní o nich víme spoustu detailů. Je logické, že s blížícím se datem představení budou nabírat na obrátkách i různé úniky informací. A právě na jejich základech vznikly 3D rendery Galaxy A5 (2018) a Galaxy A7 (2018), které si můžete prohlédnout v naší galerii.

Jak správně předpokládáte, celá řada Galaxy A (2018) bude mít stejný design, telefony však budou odstupňovány podle velikosti od nejmenšího (A3) až po největší (A7). Ve stejném duchu na tom bude i výbava telefonů, které budou mít skleněnou záď, kovové tělo a nepatrně zahnutý Inifnity displej. Áčka tedy přijdou o hardwarové ovladače, které se, podobně jako u Galaxy S8, přesunou do spodní lišty displeje.

Pokud ponecháme stranou Galaxy A3 (2018), měl by být hardware „á pětky“ a „á sedmičky“ téměř totožný. Telefony budou postaveny na Exynosu 7885 a na 4GB RAM, displeje s úhlopříčkami 5,5 a 6" budou mít maximální rozlišení Full HD. Reproduktor se bude nacházet na pravém boku, pod fotoaparátem na zadní straně najdeme snímač otisků prstů. K nabíjení poslouží USB-C, nezapomnělo se ani na sluchátkový konektor jack. Celá produktová řada Galaxy A (2018) bude zřejmě představena na lednovém veletrhu CES v Las Vegas.

 

Takový byl letošní model Galaxy A5 (2017):

 

Zdroj MySmartPrice

Váš názor Další článek: Alcatel opouští označení Idol. Podívejte se na pyramidu novinek pro příští rok

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsun, Hardwarový ovladač, Esca, Skleněná záď, Pravý bok, Str, GAL, Sluchátkový konektor, Śamsungu Galaxy, Rozlišení full, Lednový veletrh, Spodní lišta, Sam, Galaxy a