Další rendery Samsungu Galaxy Note 8 poukazují na odlišný vzhled zadní strany

Připravovaný Samsung Galaxy Note 8 byl zvěčněn na dalších renderech, které byly zřejmě vytvořeny podle dříve uniklých schematických náčrtků. Podle zdroje by měl připravovaný Note měřit 162 × 75 × 8,4 mm, v oblasti fotoaparátu má tloušťka telefonu narůst na 9,5 mm. A to kvůli vystouplému skleněnému bloku, ve kterém jsou umístěny dva fotoaparáty, přisvětlovací dioda a snímač otisků prstů. Záda tak vypadají úplně jinak, než jsme viděli na dřívějších únicích.

Podle čínského komunitního webu Weibo by měl být vzhled zadní strany podobný jako u nedávno zveřejněných renderů. Telefon vyobrazený na promo plakátu má na zadní straně dva fotoaparáty uspořádané nad sebou, pod nimi je čtečka otisků prstů, nad nimi zase snímač srdečního tepu ve společném uspořádání s přisvětlovací diodou. A právě tento modul byl u dřívějších renderů umístěn pod foťákem...

Klepněte pro větší obrázek
Domnělý promo plakát ukazující vzhled Samsungu Galaxy Note 8. Je to reálný vzhled telefonu nebo jen „vydařený“ photoshop?

Který z designů zadní strany se nakonec ukáže jako pravdivý, uvidíme na zářijovém veletrhu IFA, kde by měl být Galaxy Note 8 představen veřejnosti. Odhadujeme, že finální vzhled telefonu budeme znát přeci jen trochu dříve, protože ani u „es osmiček“ si Samsung úniky úplně nepohlídal. Jedno je však jisté, novinka bude vzhledově vycházet z Galaxy S8+, má být však ještě větší a vybavená slotem pro pero S Pen. S většími rozměry my měla výrazně narůst i kapacita napevno integrované baterie.

Podívejte se na nechvalně proslulého předchůdce, model Note 7:

Zdroj Phonearena, 91mobiles

Diskuze (2) Další článek: Walleye a Taimen. Kódové názvy pro nové smartphony Googlu, které poodhalují výbavu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Śamsungu Galaxy, Samsun, Odlišný vzhled, Galax Note, Str, Photoshop, Komunitní Web, Sam, Note, Kapacita, Předchůdce, Uspořádání, Galaxy note, Poukaz, Weibo,