Další „živé“ fotografie Samsungu Galaxy S8 v průhledném obalu [oživeno]

Na internetu se objevily další „živé“ fotografie Samsungu Galaxy S8. Tentokrát se jedná zřejmě o nejostřejší fotografie, které jsme doposud viděli. Stojí za nimi výrobce příslušenství, jehož průhledné pouzdro je vidět i na fotografiích. Výrobce si však, pod hrozbou sankcí ze strany Samsungu, přál zůstat v anonymitě.

Na fotkách tedy vidíme Galax yS8 v černé barevné variantě a to z různých úhlů pohledu. Pro úplnost jen dodáme, že telefon bude osazen USB-C i 3,5mm konektorem jack, tlačítko pro regulaci hlasitosti bude společné pro oba směry. V režimu Always On bude napevno zobrazeno čtvercové tlačítko Home, které poslouží k „oživení“ telefonu.

Včera jsme vás informovali o tom, že se „es osmičky“ začnou zřejmě prodávat 21. dubna. Podle @evleaks však dojde k odložení startu prodejů na 28. dubna, a to díky nedostatečným dodávkám 10nm čipsetů Snapdragon 835 a Exynos 8895, na kterých budou postaveny americké, resp. evropské, modely.

Zdroj SlashleaksTwitter


Oživeno 13:30: Do Galerie jsme přidali další snímky, na kterých je vidět Galaxy S8 po boku Galaxy S8+. Všimnout si můžeme i animovaného vzoru „hvězd“ na Always On displeji. Na displeji „es osmiček“ je nalepena ochranná fólie.

Zdroj Androidcentral

Diskuze (48) Další článek: LG G6 láká nejen na netradiční poměr stran, ale také na HDR displej [infografika]

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Obal, Always on displeji, F +, Foto, Ochranná fólie, Úplnost, RSR, New Galaxy, Fotograf, Sam, Slashleaks, Samsun, GAL, Śamsungu Galaxy, Galaxy s