Hodinky Samsung Galaxy Watch Active vás nově upozorní na příliš nízký tep

Samsung na svém blogu informoval o brzkém vypuštění nové firmwarové aktualizace pro hodinky Galaxy Watch Active. Ty největší změny se nás netýkají, protože se točí okolo asistenta Bixby, který česky stále nehovoří. Hlasový asistent nově zvládne z hodinek poslat textovou zprávu, pustit Spotify, změnit položku v Nastavení nebo na dálku aktivovat či zapnout zařízení zapojené do chytré domácnosti. A to i tehdy, mají-li hodinky vypnutý displej.

V nové aktualizaci se změní způsob přechodu mezi obrazovkami hlavní nabídky, už nebude třeba potáhnout směrem v kruhu ikon, ale jen jednoduše doprava nebo doleva. Další změna se týká režimu Dobrou Noc, který v současné verzi softwaru znázorňuje jen drobná ikonka, zatímco do budoucna přepne režim nastavený ciferník na digitálky, pod nimiž nabídne velké tlačítko pro jeho deaktivaci.

V rámci automatického měření nově přibylo plavání, hodinky vás také nově umí upozornit na příliš vysoký či příliš nízký tlak. Stačí aby se naměřené hodnoty 10 minut pohybovaly mimo stanovené limity. V základu budou sice použity předpřipravené hodnoty, ty si však můžete, díky dřívějšímu sledování svého srdečního tepu, upravit tak, aby odpovídaly vašemu tělu. Posledním softwarovým přídavkem je průvodce dýchacími cvičeními, který vám pomůže snížit míru stresu. 

Představení hodinek Samsung Galaxy Watch Active:

Samsung k hodinkám představil i novou sadu řemínků. Gumové s děrováním mají omezit pocení zápěstí při cvičení, textilní náramky mají reflexní prvky, takže při běhání v šeru u cesty půjdete vidět. Šedé a béžové pásky jsou vyrobeny z italské kůže, poslední dvojice pak využívá kombinace barev, aby řemínek nevypadal tak jednotvárně. Cena a dostupnost těchto řemínků na českém trhu je v tuto chvíli neznámá.

Zdroj Samsung News

Diskuze (4) Další článek: Připomínáme: T-Mobile stále nabízí nejvýhodnější datový tarif na trhu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung News, Aktualizace, Samsun, Reflex, The Galaxy, Galaxy Watch Active, Nízký tlak, Řemínek, Tep, Dobrá noc