Kamera, brýle, dok, pouzdra... Příslušenství ke Galaxy S8 a S8+ v prodeji

Samsung minulý týden zahájil prodej dvojice vlajkových smartphonů Galaxy S8 a S8+. Záhy se k nim přidává značkové příslušenství. O co všechno budete moci svůj nový špičkový mobil obohatit a kolik za to zaplatíte?

Gear 360 (2017) – druhá generace kamery pro pořizování panoramatických snímků a 360° videa. Podporuje 4K rozlišení a po synchronizaci se smartphonem živé streamování na sociální sítě. Obsah si lze prohlédnout ve virtuální realitě pomocí brýlí Gear VR. Cena 6 990 Kč.

Gear VR (SM-R324) – vylepšená verze brýlí pro virtuální realitu, které se nově dodávají s ovladačem do ruky, jenž přispívá lepší a intuitivnější práci s brýlemi. Cena 3 990 Kč.

DeX – dokovací stanice, která za pomoci periferií (klávesnice, myš, monitor) promění smartphone v pracovní počítačovou stanici. Desktopové prostředí postavené na Androidu umožňuje používat aplikace v multitaskingu, odpovídat na zprávy, upravovat dokumenty nebo sledovat multimédia. Díky spolupráci s Microsoftem a Adobe podporuje Samsung Dex Microsoft Office a mobilní aplikace od Adobe. Cena 3 490 Kč.

Bezdrátové nabíjení – také oba nové modely Galaxy S8/S8+ obsahují technologie pro bezdrátové dobíjení. Stojánek Convertible umožňuje nabíjet velmi rychle a pohodlně bez nutnosti dalšího kabelového zapojení. Nabíjet lze ve dvou pozicích – buď svisle ve stojánku, nebo vodorovně jako na podložce. Příslušenství je k dispozici v černé a hnědé barvě za doporučenou cenu 1 999 Kč. V nabídce jsou k dispozici rovněž rychle nabíjecí externí baterie s kapacitou 5 100 mAh v modré a černé barvě za doporučenou cenu 1 499 Kč.

Obaly a pouzdra – vybírat lze celkem ze sedmi originálních obalů a krytů pro Galaxy S8/S8+. Klasické silikonové obaly jsou k dostání v různých barvách, sáhnout můžete i po ultra tenkém transparentním obalu (doporučená cena 599 Kč a 399 Kč). Alcantara cover podtrhuje luxusní design smartphonu a zároveň je odolný proti ušpinění (doporučená cena 999 Kč). V nabídce je také již známý ochranný kryt s odnímatelnou QWERTY klávesnicí v černém provedení či LED View flipové pouzdro (obě doporučená cena 1 399 Kč). Barevnou hravost nabízí dvoudílný obal (doporučená cena 399 Kč). Clear View Standing pouzdro funguje zároveň jako stojan pro smartphone (doporučená cena 1 299 Kč).

Diskuze (4) Další článek: Chcete Galaxy S8 s průhlednými zády? Tady je návod

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Alcantara, LED View, GAL, Galaxy s, Černé provedení, Externí baterie, Značkové příslušenství, Vylepšená verze, Špičkový mobil, Stojan, Clear View