Když se zkříží design Notu 9 s Galaxy S10. Jak by mohl vypadat Galaxy Note 10?

Samsung spustil prodeje řady Galaxy S10 v pátek 8. března a už se začíná rozjíždět informační mašinérie ohledně chystaného Galaxy Note 10. Ne, zatím navenek neprosákly žádné informace, byť je zřejmé, že je připravovaný tabletofon již delší dobu ve vývoji. Všechny současné spekulace jsou spíše v úrovni představ, a jednu takovou vám ukážeme i v tomto článku. Jak by vypadal Galaxy Note 10, pokud byste zkřížili design Galaxy Note 9 a Galaxy S10?

Podle koncepčních 3D renderů by si tabletofon mohl zachovat stávající design. Kovové šasi na jedné straně doplní dvakrát zahnutý Dynamic AMOLED, na druhé pak k bočním hranám zakřivené sklo. A vyloučena opět není ani speciální verze s keramickými zády odolnějšími vůči poškrábání. V oblasti zadního fotoaparátu bychom se mohli dočkat hned čtyř objektivů. Zatímco Samsung ToF kamerku u Galaxy S10 5G poprvé odzkouší, u Galaxy Note 10 by mohla přejít do mainstreamu.

Výřez sice nikoliv, ale průstřel ano. V souvislosti s displeji současných „es desítek“ můžeme předpokládat, že i Note 10 dostane Infinity-O displej protažený do výšky. Průstřel by mohl být stejně široký jako u Galaxy S10+, vešla by se tedy do něj duální selfie kamerka. Čtečka otisků prstů bude zcela jistě opět zabudovaná pod displejem. Jak by mohl vypadat Galaxy Note 10, se můžete podívat v naší galerii. Oficiální představení tabletofonu očekáváme koncem srpna. A do té doby může do specifikací telefonu ještě zasáhnout ledacos.

Průstřel v mainstreamu. Toto jsou Samsungy Galaxy S10:

Zdroj Phonearena

Diskuze (9) Další článek: Nordic Telecom odchází z AMPS. Důvodem je rozdílný pohled na budoucnost českých telekomunikací

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S10+, Děs, Mainstream, Noty, Displej, Tof kamera, Průstřel, Tabletofon, Jak, Galax Note, DESI,