Produktové video Samsungu Galaxy Z Fold 2 odkrývá hned několik neznámých

Samsung má oficiální cestou kompletně představit skládací Galaxy Z Fold 2 až 1. září, kdy také začnou samotné předobjednávky, ovšem uniklé produktové video na novou skládačku už dnes prozrazuje spoustu zajímavostí. Jihokorejci novou generaci Galaxy Fold sice formálně představili na akci Galaxy Unpacked, ovšem kompletní specifikace včetně cen a dostupnosti budou známy až první den nového školního roku.

Na videu můžeme v akci vidět vnitřní 7,6" UTG skládací displej, který bude podporovat 120Hz obnovovací frekvenci. Při maximálním rozlišení? To ještě nevíme. Novinkou bude i tzv. Adaptive Flex Mode, který má zpřístupnit „bezdotykové“ pořizování fotek a nahrávání videí. V režimu Multidisplej si můžete najednou zobrazit až tři aplikace a libovolně je mezi sebou prohazovat. Grafická nadstavba bude obohacena o Flex UI, v rámci něhož bude možné na jedné polovině displeje sledovat video, a na té druhé přepínat mezi ovladači přehrávání, mezi dalšími videi na YouTube nebo aplikací Poznámky. 

Uniklé produktové video Samsungu Galaxy Z Fold 2 5G:

A nezapomnělo se ani ne bezdrátový režim DeX, který debutoval u Galaxy Note20 Ultra. V budoucí generaci skládacího hybridu mezi smartphonem a tabletem nám tak bude chybět jen dotykové pero S Pen. O něm se sice hovořilo již dříve, ovšem do finální verze Galaxy Z Fold 2 se nakonec nedostalo.

Zdroj Twitter

Váš názor Další článek: RECENZE: Apple iPad Pro (2020) – profík v zajetí mobilního systému

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold, Generace, Galaxy Unpacked, Aplikace, Displej, F +, Multidisplej, Samsun, Pro +