První trailer na akci Galaxy Unpacked zmiňuje pět nových mobilních zařízení

Samsung na svém blogu publikoval první teaser k akci Galaxy Unpacked 2020, na které bude 5. srpna představena spousta mobilních novinek. Kvůli koronavirové pandemii se vůbec poprvé nebude jednat o akci za účasti novinářů, ale představení takto velkého rozsahu proběhne pouze online, a to přímo ze Samsung Digital City v jihokorejském Suwonu. A sám jihokorejský výrobce ve videu dost výrazně napovídá, na jaké modely se můžeme těšit.

V závěru videa můžeme vidět siluety hned pěti chystaných novinek. Při pohledu zleva se jedná o siluetu Galaxy Tab S7, sluchátek Galaxy Buds Live, hodinek Galaxy Watch 3, skládacího hybridu Galaxy Z Fold 2 a také tabletofonu Galaxy Note20. Samsung chce v živém přenosu ukázat něco speciálního, a tak se bude soustředit na „dosud nevyřčené příběhy vývojářů, designérů a inovátorů“. Ukáže Samsung zákulisní pohled do své centrály nebo snad dá nahlédnout do historie vývoje a na samotnou výrobu některé z novinek? 

Trailer na představovací akci Galaxy Unpacked 2020:

Váš názor Další článek: Rozdíly mezi tablety řady Galaxy Tab S7? Zejména kapacita baterie a typ displeje

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Samsung Galaxy Z Fold2 5G, Mobilní zařízení, Galaxy Unpacked, Suwonu, Novinka, Digital City, Silueta, Trajler,