Samsung Cloud dostal webové rozhraní. Svých 15 GB můžete spravovat online

Samsung již několik let svým uživatelům nabízí bezplatné 15GB úložiště Samsung Cloud. A pokud častěji střídáte telefony, v liště v telefonu vám zřejmě vyskakuje hláška o plném úložišti. Jistě, z telefonu můžete hromadně odebrat soubory určitého typu, pokud však některé z nich potřebujete, např. starší fotky, až dosud jste s tím nemohli nic dělat.

Samsungu to sice trvalo dlouho (měli jsme dočkat již vloni), nakonec však přeci jen zpřístupnil webovou správu cloudu na adrese support.samsungcloud.com. Potřebujete pouze přihlašovací údaje k Samsung účtu, následně se vám zpřístupní dashboard s aktuální kapacitou cloudu, a přístupem k uloženým souborům a zálohám zařízení. Soubory jsou řazeny podle data, můžete je stáhnout do počítače nebo umístit do koše. Z něj budou fotografie a videa po 15 dnech nenávratně pryč. Selektivně můžete také odstranit staré zálohy dříve používaných zařízení.

K lokálním zálohám můžete použít software Smart Switch:

Diskuze (9) Další článek: O2, T-Mobile a Vodafone v roli virtuálních operátorů? Stát zvažuje, že síť 5G postaví sám

Témata článku: Samsung, , , , , , Hláška, Určitý typ, Dostál, Uložený soubor, Webová správa, Přihlašovací údaj, Rozhraní, Používané zařízení, DOS, Sam, SMART switch, Telefon, Úložiště, Samsun, Dostal, Soubor, Webové rozhraní