Samsung Galaxy Buds+ jsou bezdrátová sluchátka do kapsy s výdrží až 11 hodin

Společně s telefony dnes Samsung prezentoval i nová zcela bezdrátová sluchátka Galaxy Buds+. Nový model vychází z loňských Galaxy Buds (recenze), a tou největší změnou je větší kapacita baterie, která má umožnit až jedenáctihodinový nepřetržitý poslech hudby z telefonu. Aktivní redukce šumu se do sluchátek nakonec skutečně nedostala.

Ve sluchátkách je 160mAh akumulátor, nabíjecí pouzdro přidává dalších 600 mAh, což v praxi znamená trojí plné dobití. Tříminutové nabíjení přidá celou hodinu dalšího poslechu! Novinkou je druhý reproduktor ve sluchátku, oba jsou navíc větší, než dříve. A na těle sluchátek přibyl ještě třetí reproduktor pro kvalitnější obsluhu hovorů. Další novinkou je rychlé přepínání mezi spárovanými zařízením, podpora je zajištěna s Androidem i iOS. 

Nový model sluchátek, který si opět vzala pod patronát firma AKG Audio, se dostane do prodeje v černé, modré a bílé. Buds+ se začnou na českém trhu prodávat na Valetnýna. Stát budou 4 499 Kč, a pokud si předobjednáte Galaxy S20+ nebo Galaxy S20 Ultra, dostanete je zdarma.

První dojmy ze sluchátek Samsung Galaxy Buds+:

Diskuze (21) Další článek: Bestiální Samsung Galaxy S20 Ultra. Na cenu nehleďte, tohle má grády!

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Bezdrátová, Kapsa, AKG audio, Buds +, Samsun, Galaxy Buds +, Galaxy Buds, Sluchátko, Pouzdro, Grády, Samsung Galaxy Buds,