Samsung Galaxy M30s zvedne laťku ještě výše. Baterie má mít kapacitu 6 000 mAh

Samsung začal již v průběhu srpna představovat oživené verze letošních „áček“, byť se k nám dostane pouze nový Galaxy A30s, jehož základní verze Galaxy A30 si na náš trh cestu nenašla. I z tohoto pohledu vypadá o něco zajímavěji chystaný Galaxy M30s, který by se u nás mohl v dohledné době dostat do prodeje. V současné době Samsung v ČR nabízí z „emkové“  řady pouze Galaxy M20.

Podle benchmarku Geekbench se má u smartphonu o výkon starat osmijádrový čipset Exynos 9610 se 4GB RAM. Pohled na zadní stranu odhalí, nejen vycentrovanou čtečku otisků prstů, ale také obdélníkový fotomodul se zakulacenými rohy, v němž bude k dispozici trojitý fotoaparát s přisvětlovací diodou. Hlavní snímač by měl mít rozlišení 48 MPx, zbylé dva se postarají o rozmazání pozadí při focení v režimu Živého zaostření, a také o pořizování ultraširokoúhlých fotografií.

Redakční představení Samsungu Galaxy M20:

Dost zajímavá je i očekávaná kapacita baterie, která má být rovných 6 000 mAh! Telefon má stát v rozmrzí 190 - 250 EUR (4 900 - 6 500 Kč), a primárně se s ním počítá pro indický trh, kde má novinka konkurovat podobně vybaveným smartphonům značky Xiaomi. Budeme zvědaví, zda se Samsung osmělí, a telefon uvede do prodeje i na evropské trhy.

Diskuze (12) Další článek: V novém Computeru: toto vyzkoušejte při koupi staršího telefonu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Laťka, Průběh srpna, MAh, Česká republika, Mít, Kapacita, Samsun,