Samsung Galaxy Note 8 má vypadat jako vylepšený Galaxy S8 s perem S Pen

Twitterový účet PoyocoTech publikoval grafickou podobu připravovaného Galaxy Note 8 spolu s některými očekávanými specifikacemi. Na fotografie očekávaného designu Galaxy Note 8 se můžete podívat v naší galerii.

Podle doplňkových informací by měl Note 8 vzhledově vycházet převážně z letošních modelů Galaxy S8 a Galaxy S8+. Celý koncept telefonu má být o něco vylepšen, ke všemu přibude navíc dotykové pero S Pen. To bude umístěno v pravé části spodní hrany vedle reproduktoru, konektoru USB-C a 3,5mm jacku. Má vycházet z pera u Notu 7, očekávají se však drobná vylepšení, např. vibrační motorek, díky němuž se pero „ozve“, pokud jej telefonem necháte vyhledat ve vašem okolí.

Přerušení na horní a spodní hraně značí vývody antén, microUSB a nanoSIM se budou vkládat do šuplíku na horní hraně. Podle nákresů bude na zadním krytu umístěn duální fotoaparát včetně přisvětlení a snímače srdečního tepu. Čtečka otisků prstů se tak zřejmě přesune na čelní stranu pod displej. Tlačítko Bixby na levém boku by mělo mít výraznější „texturu“, aby se po hmatu nedalo zaměnit za regulátory hlasitosti. Displej připravovaného tabletofonu má mít úhlopříčku 6,3 palce.

Samsung Galaxy Note 8 bude zřejmě představen na letošním veletrhu IFA v Berlíně, který se uskuteční v období od 1. do 6. září.

Zdroj Twitter

Diskuze (13) Další článek: Vodafone Smart 8: Tady jde o cenu, výkon a technologie

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Letošní model, S PEN, Celý koncept, Samsun, Konektor USB-C, Galaxy S s perem S Pen, Vibrační motorek, Jak, Motorek, GAL, Přední panel, S Pen!, Galaxy s, Dotykové pero,