Samsung Galaxy S10 Lite: duální foťák, čtečka na boku a rovný displej k tomu

Samsung v příštím roce vsadí i na odlehčenou verzi Galaxy S10, která bude mít označení Galaxy S10 Lite. Na internetu se objevily rendery připravovaného smartphonu, které nám o jeho vzhledu leccos prozrazují. V prvé řadě má být Galaxy S10 Lite, jako jediná „es desítka“, osazena rovným Super AMOLED displejem. Samsung chce tímto smartphonem cílit na konzervativní uživatele, a sázka na rovný 5,8" displej zřejmě i něco málo ukrojí z očekávané koncové ceny.

Displej přijde o čtečku otisků prstů, které se přesune na bok. Po vzoru Galaxy A7 (2018) splyne se zamykací klávesou. Na zádech pak najdeme „pouze“ duální fotoaparát, zbylé dva modely řady Galaxy S10 se mají vytasit s trojitým či rovnou čtyřnásobným fotoaparátem. Na spodní hraně si můžete všimnout jedné mřížky reproduktoru, vedle které je umístěn napájecí USB-C a také sluchátkový konektor. Samsung tak zřejmě půjde proti trendu, a 3,5mm jack ponechá u všech modelů jubilejní desáté generace Galaxy S.

360° rendery Samsungu Galaxy S10+ na videu:

Zdroj Slashleaks

Diskuze (19) Další článek: Týden mobilně 463: Google předvedl celosvětového operátora a Nokia nejvyšší letošní model

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S10, Foťák, Duální foťák, R Cam, Příští rok, Konzervativní uživatel, Spodní hrana, Rovný, Bok, ? Displej, NSO, Zbylý model, Samsung Galaxy s,