Samsung přiveze na CES divoké nápady ze svých laboratoří. Nejzajímavější je selfie klávesnice

Interní program C-Lab se již pátým rokem rekrutuje ze zaměstnanců Samsungu, kteří přijdou se zajímavým nápadem. A pokud se jedná skutečně o něco inovativního, Samsung zaměstnancům umožní práci na tomto projektu, který podpoří finančně, materiálně a také se postará o potřebnou publicitu. To je i případ blížícího se veletrhu CES 2020 v Las Vegas, kde Samsung ukáže devět startupů, které dělí na podkategorie „Inside“ a „Outside“. A často se jedná o dost zajímavé nápady.

SelfieType

Hodně zajímavý je hned první startup SelfieType. Nově vyvinutý AI Engine analyzuje pohyb prstů nasnímaný selfie kamerkou, které převede do stisknutí kláves na QWERTY klávesnici! Podle vývojářů stačí jen nainstalovat aplikaci, a můžete psát jen pomocí pohybu prstů na stole.

Klepněte pro větší obrázek
Psaní všemi deseti na stole se přenese do mobilu. Vypadá to zajímavě, chtělo by to však řešení vidět v praxi...

Potřebná aplikace má být zpřístupněna, nejen u smartphonů a tabletů, ale také u notebooků. V oblasti smartphonů však bude třeba telefon, který půjde v pouzdru zapřít na rovném povrchu, abyste mohli „psát“ všemi deseti.

Diskuze (2) Další článek: Cenu za nejoriginálnější využití dronu za rok 2019 získává Lexus. Koho jen tohle nepadlo…

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Zvýrazňovač, Las Vegas, Aplikace, SelfieType, Jižní Korea, Pohyb prstů, Onemocnění, Ar Emoji, AI Engine, Samsun, Výraz tváře, FITT, Robot, Outside, Infarkt, Inside