Samsung představí Note 8 koncem srpna. Prodávat se u nás začne v průběhu října

Všem spekulacím, ohledně termínu představení, je konec. Šéf mobilního Samsungu DJ Koh na setkání s novináři na Tchaj-wanu potvrdil, že tabletofon Galaxy Note 8 bude představen na samostatné akci. Ta se podle šéfa Samsungu uskuteční v New Yorku koncem srpna, a podle dřívějších spekulací jsou nejvážnějšími „kandidáty“ data 23. srpna či 26. srpna. Oproti loňskému Note 7 tak telefon nabere téměř měsíční zpoždění.

DJ Koh dodal, že Galaxy Note 8 se na trh dostane ve dvou vlnách. V rámci první vlny, hned začátkem září, se telefon dostane do Jižní Koreje, USA a Velké Británie. Ve zbytku světa, tedy i v ČR, mají být prodeje nového tabletofonu spuštěny v průběhu října.

Na podzimním mobilním trhu tak, jak již bývá zvykem, bude „velmi husto“. V době konání veletrhu IFA 2017 představí své top novinky i LG, Huawei, Lenovo a Sony. Na samostatné akci pak Apple ukáže světu i nové iPhony 8.

Zdroj Eprice

Apple iPhone 7 vs. Samsung Galaxy S8:

Diskuze (3) Další článek: O2 v červenci: nové iPady, Honor 9 a výrazné slevy [ceník]

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Mobilní Samsung, DJ Koh, Pro +, Samsung US, Nedopatření, Pře, Měsíční zpoždění, Note, Sam,