Samsung připravuje nástupce odolného tabletu Galaxy Tab Active

Samsung na veletrhu IFA 2014 představil svůj první odolný tablet pod názvem Galaxy Tab Active, a podle všeho se po třech letech od jeho uvedení na trh dočkáme nástupce Galaxy Tab Active 2. Připomeňme, že původní tablet byl cílen do pracovního prostředí, hardwarovou výbavou však spadal spíše do nižší třídy. Na výběr byla Wi-FI a LTE varianta tabletu včetně doplňkového pouzdra a dotykového pouzdra C Pen.

Samsung i letos vyvíjí dva modely. Wi-Fi verze ponese modelové označení SM-T390, LTE varianta by měla být označena jako SM-T395. Nový tablet se má dostat do prodeje v Evropě a v Latinské Americe, ke specifikacím však zatím žádné bližší informace nemáme. Představení Galaxy Tab Active 2 by se mohlo odehrát již na zářijovém veletrhu IFA v Berlíně, předpokládáme však, že se bude tablet opět hardwarově držet spíše při zemi.

Tematické využití tabletu Galaxy Tab Active:

Zdroj Sammobile

Váš názor Další článek: Přední panel a výsledky HTML5 testu připravovaného Samsungu Galaxy Note 8

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Tab Active, Samsung Galaxy Tab Active 16GB LTE, Modelové označení, Wi-fi verze, Tab Active, America, Pracovní prostředí, Lte varianta, Nástupce, Nástup, Tab, GAL, Galaxy Tab a,