Samsung připravuje novou 360° kameru. Ukáže ji už koncem března v Londýně?

Jak již víme z Barcelony, Samsung představí modely řady Galaxy S8 na samostatné akci Unpacked, který se uskuteční 29. března v Londýně. Spolu s novými telefony bychom se mohli, podle zdroje, dočkat i nové prostorové kamery. 

Má být označena jako SM-R210, samotné prodejní označení bude zřejmě Next Gear 360 (podle certifikace Bluetooth asociace) či Gear 360 Pro. Tento název jsme se mohli dočíst v článku na blogu Samsungu, který se zabýval akcí Samsung Mobile Enterprise Summit na veletrhu MWC 2017. V článku se doslova píše, že „Suk-Jean Hahn, výkonný víceprezident Samsung Electronics B2B zde představil novou kameru Gear 360 Pro.“ Zda se bude jednat o speciální model pro B2B či o o nástupce Gear 360, uvidíme zřejmě již brzy.

O nové 360° kameře toho zatím mnoho nevíme. Spekuluje se však o tom, že by nová kamera měla být mimo high-end Samsungů kompatibilní i s iPhony. Stávající generace Gear 360 se, zřejmě s blížícím se nástupcem, nedávno dočkala výraznějšího zlevnění. Nově ji lze pořídit za 6 990 Kč.

Zdroj Sammobile

Váš názor Další článek: Speciální NFC prsten může nahradit bezkontaktní platební kartu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Prodejní označení, Sam, Úkaz, Výrazné zlevnění, Enter, Certifikace, Samsun, Londýn, Samsung Electronics, Nov