Samsung spouští aktualizace na Android Marshmallow

Týden před veletrhem MWC v Barceloně, informoval Samsung o tom, že zahajuje aktualizace svých smartphonů na Android 6.0.1 Marshmallow. Z krátkého příspěvku na blogu Samsungu se dozvídáme jen to, že je update nejprve naplánován pro modely Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Přičemž modely z volné distribuce by se měly dočkat o něco dříve, než varianty určené pro mobilní operátory. 

Aktualizace byly zahájeny k dnešnímu dni, okamžitou dostupnost firmwaru ale nečekejte. První aktualizační balíčky jsou zatím distribuovány pouze v Jižní Koreji, a to pro modely S6 Edge a S6 Edge+. Mimo tria řady Galaxy S6 se aktualizace postupně dostane i další kompatibilní modely. Samsung pro každý z nich připraví samostatné oznámení i s harmonogramem aktualizací pro jednotlivé trhy. 

Jakmile bude dostupná první verze firmwaru pro „domácí“ aktualizace přes Odin, přineseme vám naše první dojmy z aktualizace. Budeme vás samozřejmě také informovat, jakmile se aktualizace dostane oficiální cestou i do ČR.

Via Sammobile

Diskuze (9) Další článek: Apple prodal jen 17 % smartphonů, ale bral 91 % zisku!

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, První verze, Mars, #Android, Sam, Samsun, Akt,