Samsung ukazuje modrou barevnou variantu Galaxy S7 Edge

Samsung začne brzy s distribucí nové barevné varianty modelu Galaxy S7 Edge. Nová varianta bude označena jako Blue Coral, a jedná se o stejnou barevnou variantu, která u Galaxy Note 7 přitáhla velký zájem zákazníků. Telefon je tedy vyroben v kombinaci světle modrých skel a kovového šasi, které je tónováno směrem k bronzovému odstínu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsung začně brzy prodávat Galaxy S7 Edge v nové barevné variantě Blue Coral

Oficiální snímky nové barevné varianty S7 Edge se dostaly na veřejnost skrze Taiwanskou pobočku Samsungu. Ta také oznámila, že tuto barevnou variantu nabídne od od 1. listopadu. V Singapuru se má nová verze objevit 5. listopadu, později by se pak měla rozšířit i do celého světa.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
K tiskovým fotografiím se na internetu přidaly i první „lifestylové“ snímky

Česká pobočka Samsungu zatím dostupnost této barevné verze zatím oficiálně nepotvrdila, ovšem odhadujeme, že by to k nám mohla stihnout ještě v předvánočním období.

Via Sammobile

Diskuze (14) Další článek: Jde dohromady Facebook a fitness? Podle mobilní aplikace to vypadá, že zřejmě ano

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Edge +, Předvánoční období, Sam, Velký zájem, Singapur, Samsung Galaxy s, Samsun, Var, Galaxy s, GAL, Bar, Nová varianta, Česká pobočka, Úkaz