Samsung ukončil betu One UI 3 u Galaxy Note20. Stabilní verze vyjde brzy

Samsung v Jižní Koreji úspěšně ukončil program betatestování nadstavby One UI 3 s Androidem 11 u řady Galaxy Note20, a vše směřuje k brzkému uveřejnění finální verze. Na některých trzích sice beta ještě „dobíhá“, podle moderátora na fóru Samsungu v Jižní Koreji však zbývá vyladit už jen několik detailů, než bude moci být vypuštěn finální update, který se dostane k běžným koncovým uživatelům.

V řadě Galaxy S20 betaverze ještě běží, konkrétně v Německu již Galaxy S20 Ultra dostal osm aktualizací, a zdá se, že vše pomalu směřuje do finiše. A protože je součástí poslední betaverze již prosincová aktualizace zabezpečení, odhadujeme, že by mohla být finální verze firmwaru s Androidem 11 dostupná k aktualizaci již v průběhu prosince.

Samsung v průběhu října otevřel betatestování pro spoustu modelů řady Galaxy, např. pro Galaxy Note10, Galaxy Note10+, Galaxy Z Flip 5G či pro Galaxy Z Fold2. Český trh však betatestování kompletně minulo, nejblíže nám si mohou betu nejnovějšího Androidu a nejnovější verze grafické nadstavby One UI vyzkoušet v Polsku či Německu. Naše první dojmy z betaverze One UI 3 jsme shrnuli v tomto článku.

Představení aktuálního topmodelu řady Galaxy Note20:

Zdroj TizenHelp

Diskuze (6) Další článek: Motorola Moto E7: fotoaparát se 48Mpx senzorem v telefonu za tři tisíce

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy Z Fold2 5G, Verze, Betaverze, Samsun, Moderátor, Betatestování, Německo, Jižní Korea,