Samsung uvedl komiksové kryty pro řadu Galaxy S10. Po nasazení změní schéma

Samsung pro řadu Galaxy S10 představil nové kryty na motivy komiksů od Marvelu. Celkem je k dostání šest pouzder speciální edice Galaxy Friends × Marvel, a to konkrétně na motivy Captain America, Spider-mana, Iron Mana, Marvel Comics, Marvel Logo a Avengers Comics.

Jedná se o stylové kryty, které chrání zadní stranu zařízení. Po nacvaknutí na smartphone pouzdro přes NFC automaticky nastaví i odpovídající systémové schéma, které tematicky odpovídá samotnému pouzdru. Dojde ke kompletní změně vzhledu systémui včetně dynamických tapet s živými animacemi. Na lockscreenu se navíc zobrazí ikony Special a Future Fight. V prvním případě budete mít přístup k nejnovějšímu obsahu na motivy superhrdinů, v případě druhém rychle přejdete do hry Future Fight od Marvelu. 

Toto jsou Samsungy řady Galaxy S10:

Pouzdra pro Galaxy S10e, Galaxy S10 a Galaxy S10+ na motivy Marvelu půjdou v ČR do prodeje ještě v průběhu tohoto týdne, a to za jednotnou cenu 899 Kč.

Diskuze (8) Další článek: RECENZE: Doogee Y7 je víc než jen základ, ale dobrý dojem kazí fotoaparát

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Samsung Galaxy S10e, Kryt, Pouzdro, Marvel, Future Fight, Motiv, Česká republika, Schéma, Spider-Man, Special, Iron Man, Samsung řady Galaxy, Nasazení, Samsun