Samsung zahájil prodej hodinek Gear Sport a sluchátek Gear IconX (2018)

Samsung dnes zahájil prodej zbývajícího příslušenství, které bylo představeno na zářijovém veletrhu IFA. Jako první se na trh dostal chytrý náramek Gear Fit2 Pro, o němž jste si u nás již mohli přečíst redakční recenzi.  Dnes se na pulty obchodů dostávají chytré hodinky Gear Sport a nová verze bezdrátových sluchátek Gear IconX (2018)

Hodinky Gear Sport nejsou přímým nástupcem Gear S3 (recenze zde), ale spíše snahou o hybridní model na pomezí hodinek a chytrých náramků. Kruhový Super AMOLED displej má úhlopříčku 1,2 palce, tělo je vyrobeno z kovu, počítá se i s odolností IP68 i ATM 5 pro ponoření do hloubky 50 metrů. Hodinky zvládnou automaticky rozpoznávat vaše aktivity, kontinuálně měřit srdeční tep a díky operačnímu systému Tizen do nich můžete nainstalovat i některé aplikace třetích stran.

Sluchátka Samsung Gear IconX (2018) umožní poslouchat hudbu nejen jako klasická bezdrátová sluchátka, ale mají i vlastní interní paměť o kapacitě 4 GB, kam je možné uložit hudbu, takže můžete telefon nechat doma. Jedná se již o druhou generaci sluchátek, Samsung zapracoval na ergonomii a snížil hmotnost. Počítá se i s integrací hlasového asistenta Bixby, na kterého však můžete mluvit pouze anglicky.

„Launch Film“ nových hodinek Samsung Gear Sport:

Hodinky Samsung Gear Sport se na českém trhu prodávají v modré a černé za 8 990 Kč, sluchátka Gear IconX (2018) pořídíte ve stříbrné a černé za 5 990 Kč.

Diskuze (5) Další článek: ThemeGalaxy DIY: tvořte schémata pro Samsungy přímo v telefonu [vyzkoušeno]

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Zbývající příslušenství, Český trh,