Tablety řady Samsung Galaxy Tab S3 se o něco více přiblížily svému představení

Tablety řady Galaxy Tab S3 měly být představeny již v loňském roce a do prodeje se měly dostat bok po boku tabletofonu Galaxy Note 7. Jihokorejský výrobce o nových tabletech dokonce informoval na svých webových stránkách. S ohledem na situaci okolo Notu 7 však byly tablety staženy z harmonogramu a nebraly několikaměsíční zpoždění.

Klepněte pro větší obrázek
Jediná oficiální fotografie tabletu Galaxy Tab S3 se datuje na konec července. Problémy Notu 7, ke kterému měl být nový tablet „partnerským“ modelem, odsunuly jeho představení až na letošní rok

Poslední dobou se však o tabletech Galaxy Tab S3 hovoří stále častěji, takže se zřejmě schyluje k jejich brzkému představení. A vše směřuje do finiše doslova raketovým tempem. Před několika dny obdržely nové tablety Wi-Fi certifikaci, na kterou hned těsně navázala certifikace Bluetooth SIG (Special Interest Group).

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Zdroj (Wi-Fi.org, Bluetooth.org)

A protože tablety prošly různými národními certifikačními centry (americký FCC nebo např. čínské TENAA) již v posledním čtvrtletí loňského roku, jejich uvedení na trh tak již nyní nic nebrání.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Fotografie bílé varianty Samsungu Galaxy Tab S3 pocházející z čínského certifikačního úřadu TENAA

Vzhled tabletu dává tušit, že se budou modely poměrně výrazně podobat tabletům řady Galaxy Tab S2. Ovšem zatím nejsou známy žádné hardwarové detaily. Budeme se tedy muset nechat překvapit, a kdo ví, možná se nových tabletů řady Galaxy Tab S3 dočkáme již na veletrhu MWC v Barceloně, který se koná v období od 27. února do 2. března.

Via Sammobile

Diskuze (3) Další článek: Nokia si požádala o ochrannou známku. Buduje vlastní asistentku Viki

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Samsung Galaxy Tab S2 9.7, Certifikační úřad, GAL, Tab, Sam, Special Interest Group, Oficiální fotografie, Galaxy Tab S, TENAA, Konec července, Brzké představení, Představení, Samsun, Vice, Bluetooth sig, Ica, Pře,