Updaty na Nougat pokračují. Tentokrát pro „es sedmičky“ od Vodafonu

Samsung na českém trhu pokračuje s dalšími aktualizacemi na Android Nougat, tentokrát se na řadu dostaly modely Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge pořízené u operátora Vodafone. 

Aktualizace mají označení G930FXXU1DQB7 (pro Galaxy S7), resp. G935FXXU1DQB7 (pro Galaxy S7 Edge), a povyšují verzi systému na Android 7.0 Nougat. Modely pořízené u české pobočky Vodafonu tak přicházejí ve druhé vlně, hned při startu aktualizací se dostalo pouze na modely od operátora O2. 

Stejně jako u všech větších aktualizací Androidu doporučujeme po updatu provést zálohu vašich „es sedmiček“, např. pomocí PC aplikace Smart Swtich, a následně uvést telefon do továrního nastavení. Můžete tak učinit přes Nastavení - Obecná správa - Obnovit - Obnovit tovární data. Přes Smart Switch můžete poté jednoduše vaše data nahrát zpět do telefonu. První dojmy z Androidu Nougat jsme vám již přinesli v samostatném článku.

Diskuze (25) Další článek: Prototypy z laboratoří C-Lab ukazují budoucnost firmy Samsung

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Voda, Tovární data, Pro +, Tovární nastavení, Sed, Obecná správa,