Vývoj Samsung Galaxy S9 pokračuje. Do prodeje půjdou dvě varianty

Práce na modelu Galaxy S9 pokračují zhruba s měsíčním předstihem, což znamená, že by se nový mohl ukázat světu již v lednu 2018. Podobné zprávy však ubírají na intenzitě, takže to vypadá, že Samsung opět dodrží roční interval s představením novinek v březnu. Těšit se můžeme opět na dva modely, základní Galaxy S9 a větší Galaxy S9+.

Nasvědčuje tomu vývoj firmwarů. Pro základní verzi S9 je v současné době připravován firmware G960FXXU0AQI5, pro větší verzi pak G965FXXU0AQI5. Není tedy těžké odvodit, že základní Galaxy S9 bude mít modelové označení SM-G960, zatímco Galaxy S9+ ponese označením SM-G965. Připomeňme, že letošní S8 jsou známé také jako SM-G950, resp. SM-G955.

Spekulací okolo Galaxy S9 se zatím mnoho neobjevuje, a pokud se snad něco ukáže, spadá to spíše do úrovně představ uživatelů, než mezi uniklé informace. Očekává se, že výrobce u řady Galaxy S9 použije displej přes celou přední stranu telefonu po vzoru AMOLED panelů u iPhonu X, které Samsung vyrábí pro Apple. Pod displej by se mohla schovat čtečka otisků prstů, na zadní straně by měl i nadále zůstat duální fotoaparát.

Takto vypadá současná generace smartphonů Galaxy S8:

Zdroj Sammobile

Diskuze (67) Další článek: Tušili jsme to dlouho, ale teď je to potvrzeno. Microsoft zařízl vývoj mobilních Windows

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S9, Samsun, Současná doba, Firmware, Sam, Pro +, Roční interval, Podobná zpráva, Zadní strana, Modelové označení, Měsíční předstih, Základní verze, Uniklá informace, Var, Základní galaxy, AMOLED panel, Velké galaxy, Velká verze,