Známe ceny obalů a pouzder pro tabletofon Samsung Galaxy Note 9

Tabletofon Galaxy Note 9 jde do prodeje 24. srpna, a Samsung si pro něj opět připravil originální pouzdra a obaly. Z nabídky tentokrát vypadl 2Piece Cover, který ještě u Galaxy S8 nabízel zajímavé kombinace dvou nalepovacích částí, zatímco u loňského Galaxy Note 8 zůstal u jednobarevných konzervativních kombinací - černé, modré a šedé. A stejně jako u Galaxy S9, tak i na Galaxy Note 9 se 2Piece Cover již nenabízí.

Místo něj se mezi příslušenstvím objevuje Leather View Cover, tedy kožené flipové pouzdro, které bude k dostání v červené a černé. A jako jedno z mála má na zadní straně čtvercový výřez. Zbylé obaly totiž používají výřez ve tvaru obráceného kurzorového kříže na počítačové klávesnici. Absolutním základem je průhledný obal, jehož následuje silikonový kryt. Flipový Clear View Standing Cover můžete napozicovat tak, že v něm telefon zapřete. Hodí se to např. při sledování videí. LED View Cover vám při volání nebo příchozí zprávě ukáže symbol přiřazený protistraně. Zvlášť dokoupit lze i dotyková pera S Pen. 

U Galaxy Note 9 při psaní poznámky na zamknutém displeji kreslíte tou barvou, jakou má samotný stylus. Na výběr je zatím pero ve žluté a černé barevné variantě, jihokorejci však v tiskové zprávě zmiňovali různobarevná dokoupitelná pera, takže je možné, že se výhledově dočkáme i různých netradičních kombinací. Posledním zástupcem je Protective Standing Cover, který nabídne kombinaci stojánku a zvýšené odolnosti MIL-STD 810G. Už tak velké rozměry tabletofonu po jeho nasazení ale dost výrazně narostou. Pouzdro tedy určitě nebude vhodné pro každého.

Představovací video Samsungu Galaxy Note 9:

Ceny originální obalů a pouzder pro Galaxy Note 9 jsou v ČR následující:

  • průhledný zadní kryt - 399 Kč
  • silikonový kryt (modrošedá, bílá, černá) - 599 Kč
  • Protective Standing Cover (šedá, černá) - 999 Kč
  • kožený flipový obal (červená, černá) - 1 399 Kč
  • Clear View Standing Cover (modrá, černá) - 1 399 Kč
  • LED View Cover (černá, modrá) - 1 599 Kč
  • náhradní S Pen (žlutá, černá) - 699 Kč
Diskuze (3) Další článek: Sony potvrzuje Android 9 pro řadu Xperií. Dřív než v listopadu se ho ale nedočkají

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy Note 9, Pro +, Galax Note, Pouzdro, GAL, LED View, Představovací video, Pero, Tisková zpráva, Samsun, Šedá černá, Standing Cover, Originální obal, Loňský Galaxy, Absolutní základ, Výřez, Zadní strana,