Ulefone Power 3: Bezrámečkový telefon s duálním foťákem a gigantickou baterií

Poměrně neznámá společnost Ulefone na svém YouTube kanálu zveřejnila specifikace a první designový nástřel připravovaného modelu Power 3. Je součástí videa, ve kterém výrobce mapuje první generace modelů s označením Power. Ty se mohly již dříve pyšnit slušnými hardwarovými specifikacemi podpořenými velkokapacitní baterií. A to se nemění ani u připravovaného Ulefone Power 3. Jeho nevyměnitelný akumulátor bude skutečně gigantický.

Smartphone Ulefone Power 3 bude osazen 6" displejem s rozlišením Full HD+ (2 160 × 1 080 pix) a poběží na osmijádrovém MediaTeku Helio P23 s 6GB operační pamětí. Energii dodává velkokapacitní baterie o kapacitě 6 080 mAh(!), což je v mnoha případech zhruba dvojnásobek toho co nabízejí běžné smartphony zavedených značek. Počítá se i s jejím rychlým nabíjení (5V/3A), interní úložiště má kapacitu 64 GB, do útrob telefonu můžete rovnou vložit dvě SIM karty.

Video mapující historii telefonů značky Ulefone odhalilo chystaný Power 3:

Duální fotoaparát na zadní straně doplňuje i duální kamerka nad displejem, telefon se do prodeje dostane s Androidem 7.1, ovšem brzy se má objevit update na Android 8.1 Oreo. Cena telefonu je stanovena na 285 dolarů (cca 6 200 Kč), a již nyní si jej můžete předobjednat v černé nebo stříbrné na AliExpressu. Při případném výběru je ale třeba pohlídat podporované GSM frekvence.

Via AndroidHeadlines

Diskuze (25) Další článek: iOS v prosinci: nejnovější verzi platformy Applu používá skoro 60 % všech zařízení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , Velkokapacitní baterie, Mediatek Helio, Foťák, AliExpress, První generace, Cena telefonů, Případný výběr, Duální kamerka, Osmijádrový mediateku, Aliexpressu, Připravovaný model, Displej,