Update pro sluchátka Galaxy Buds přináší ambientní režim a snazší párování s PC

Loňská generace zcela bezdrátových sluchátek Samsung Galaxy Buds bude zase o něco chytřejší. Výrobce počínaje dnešním dnem uvolňuje softwarový update, který zpřístupní některé funkce letošního modelu Galaxy Buds+. Jednodušší bude párování s PC, přibude ambientní režim a dojde k provázání s hudební službou Spotify.

Sluchátka podporují funkci Swift Pair, díky které je lze snadněji spárovat s počítačem běžícím na operačním systému Windows 10. To se může hodit například při používání sluchátek v rámci čím dál používanějších videokonferencí. Zároveň lze mít pomocí Swift Pair napárováno několik telefonů a počítačů a není tak třeba při každé změně zařízení původní párování resetovat a nastavovat nové.

Sluchátka Galaxy Buds sice neobsahují funkci aktivního potlačení hluku, ale snad stejně důležitý ambientní režim už je jejich součástí. Jde o režim, který „propouští“ do poslechu zvuky a ruchy z okolí, což je žádoucí třeba při chůzi městskými ulicemi nebo v situaci, kdy nechcete být zcela zvukově izolováni a chcete zachovat přehled o okolním dění. Ambient Sound funguje i s jedním nasazeným sluchátkem.

Podobně jako vyspělejší Galaxy Buds+ budou i loňská sluchátka bez „plus“ v názvu po aktualizaci provázána s hudební službou Spotify. Stačí přidržením dotykové plošky sluchátka spustit aplikaci v telefonu a posloucháte tam, kde jste minule skončili. Po dalším přidržení Spotify doporučí playlisty podle vašich osobních preferencí. Aktualizace sluchátek probíhá přes spárovaný telefon a obslužnou aplikaci Galaxy Wearable.

Váš názor Další článek: Xiaomi Mi 10 Lite Zoom Edition. Periskop a 50× přiblížení už i ve střední třídě

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Párování, Pro +, Režim, Galaxy Wearable, Galaxy Buds, Hudební služba, Galaxy Buds +, Přidržení, Provázání, Sluchátko, Rez, PAI,