Víme, co si nesmíte s sebou letos zapomenout na dovolenou! A vy?

Léto je tady a blíží se doba dovolených. To s sebou nese samozřejmě i spoustu stresu z plánování, balení a dalších nutných věcí, které je třeba zařídit před odjezdem. Víte, že cestovní pojištění se dnes již dá zařídit přes jednoduchou aplikaci?

Internetový obchod Huramobil.cz na vás myslí a v jednom z článků vám radí, jak na to. Dnes však odhlédneme od aplikací a pojďte se společně s námi podívat, jaké příslušenství byste rozhodně ke svému mobilnímu telefonu letos neměli nechat doma!

Voděodolné pouzdra

Pouzdro je základní příslušenství každého majitele telefonu. Huramobil.cz pro vás dnes má speciální pouzdra k vodě, která udrží telefon v suchu a v bezpečí.

1. Cellularline VOYAGER 2017

Chcete mít v létě telefon pořád u sebe? To není problém s parádním voděodolným pouzdrem, které ochrání smartphone proti vodě, písku nebo třeba opalovacímu krému. Pouzdro má dvě přihrádky. Jedna na mobil a druhá slouží jako praktická peněženka, se kterou můžete mít při ruce kreditní kartu nebo bankovky. S telefonem nemusíte zůstávat jen na pláži, ale můžete ho vzít s sebou na potápění až do hloubky 20 metrů (certifikát IP68). Další výhodou je ovládání přes pouzdro. Vybrat si můžete ze 4 barevných variant - černá, šedá, modrá a růžová.

2. CELLY Splash Wallet

Druhé pouzdro představuje praktickou kombinaci voděodolného pouzdra a peněženky. Nabízí totiž spoustu přihrádek pro letní nezbytnosti. Navíc ochrání telefon proti nečistotám, písku a vodě. Po otevření pouzdra naleznete uvnitř 3 kapsy - na karty, prostor pro bankovky a průhlednou kapsu na telefon. S ním můžete také pohodlně manipulovat bez nutnosti vyndavání mobilu z pouzdra. Dámy potěší jistě hravé barvy - modrá, tyrkysová, růžová a černá.

Klepněte pro větší obrázek

Powerbanky

Cestování je super, ale ne vždy je k dispozici zásuvka pro nabití telefonu. Naštěstí existují powerbanky, které můžete mít kdykoliv po ruce.

1. FIXED powerbanka 2500mAh

FIXED powerbanka má malé rozměry (jako kreditní karta), hmotnost pouze 48g a kapacitu 2500mAh. Pohodlně ji tak můžete nosit v peněžence nebo v kapse. Balení navíc obsahuje praktickou samolepicí přísavku, se kterou můžete powerbanku upevnit k telefonu.

2. Aligator PB100 powerbanka

Pokud raději volíte powerbanku s větší kapacitou, která bude dlouhodobým zdrojem energie pro všechna vaše zařízení, pak určitě zvolte Aligator PB100. Ten má kapacitu 10 400 mAh a jen tak se nevybije! Navíc má v sobě zabudovanou svítilnu, kterou aktivujete 2x rychlým stlačením tlačítka ON/OFF.

Klepněte pro větší obrázek

Držáky na cesty – na kolo/ na motorku

Vezměte telefon s sebou třeba na cyklo výlet nebo na motorku. S našimi držáky bude smartphone v bezpečí. 

1. iOttie Active Edge Bike & Bar Mount electric

Skvělý držák, který se vyznačuje TOP kvalitou a bezpečným uchycením. Telefon totiž jistí ve třech bodech. Vy tak máte jistotu, že mobil zůstane na svém místě a při jízdě nevypadne. Je vhodný jak na silnice, tak i do terénu.

2. BONE držák na kolo s powerbankou

Energie pro váš mobil na delší cesty na kole i na motorce. Takový je další držák od značky BONE, který skvěle udrží mobil na řídítkách a zároveň ho nabije. Pokud telefon používáte jako navigaci na cesty, nemusíte se bát, že by mu došla energie. S vychytanou svítilnou, která je součástí držáku, si navíc posvítíte na cestu. Dostupný v barvě černé a červené.

Klepněte pro větší obrázek

Držáky na cesty – do auta

Držák do auta je základní vybavení, které vám nesmí chybět. U těchto držáků oceníte jednoduchou manipulaci a pevné přichycení. Nic vám tak nebude bránit v jízdě a ve sledování navigace.

1. iOttie Easy Flex 3 Car Mount Holder

Velice kvalitní držák do auta, který uchytíte na palubní desku díky extra silné přísavce. Ta zajistí, že zůstane na svém místě. Telefon do držáku přichytíte na jeden klik pomocí dvou úchytů, které mobil chytnou a nepustí. K dispozici jsou dvě barevné varianty - bílá a černá.

2. iOttie Easy One Touch Wireless Qi

Druhým držákem je iOttie s dlouhým ramenem a upevněním na palubní desku. Telefon jednoduše zasadíme do držáku a uchytíte pohyblivým ramenem s pěnovými úchyty. To ale není vše! Pokud váš mobil podporuje bezdrátové nabíjení, můžete ho bezproblému nabíjet přes tento držák.

Klepněte pro větší obrázek

Selfie tyče

Selfie tyče stále frčí a není se čemu divit! Pomohou vám udělat parádní fotografie za všech podmínek. My dnes pro vás máme dvě, které navíc disponují super funkcemi.

1. iOttie MiGo Mini Selfie Stick

První selfie tyč je vyrobena z hliníku a je tak velmi kvalitní. Jistě oceníte také skladnou konstrukci, bezpečné uchycení telefonu, nastavitelnou délku až do 71cm a připojení přes bluetooth. Selfie tyč navíc ovládáte pomocí dálkového ovládání, které je odnímatelné a nabíjí se pomocí USB.

2. CellFish selfie tyč

Druhým kouskem je jednoduchá selfie tyč, kterou můžete vzít všude s sebou. Tuto selfie tyč připojíte k nasazenému telefonu pomocí kabelu a ovládáte přes tlačítko. Nemusíte tak řešit dálkový ovladač, který se musí nabíjet. K dispozici ve více barvách - černá, modrá, růžová a zlatá.

Klepněte pro větší obrázek

Reproduktory

Udělejte si na dovolené svojí vlastní party! Stačí k tomu jen přenosný reproduktor a můžete si užívat vaší oblíbenou muziku kdekoliv budete.

1. OMEGA OG47B Bluetooth reproduktor

Stylový bezdrátový reproduktory na cesty, který nabízí skvělý zvuk za rozumnou cenu. Hudbu si můžete pohodlně pouštět přes bluetooth, USB kabel nebo je k dispozici ještě integrovaná čtečka microSD karet pro přehrávání skladeb v MP3 formátu a integrované rádio. Dostupný v různých barevných provedeních.

2. Marshall KilBurn

Milujete poslouchání hudby? Pak pro vás máme totální pecku na cesty! S přenosným reproduktorem Marshall KilBurn si můžete udělat vlastní party kdekoliv! Díky vestavěné baterii zvládne hrát až 20 hodin nebo ho jednoduše zapojíte do sítě. Hudbu si pak přehráváte pomocí kabelu AUX port nebo přes bluetooth. Navíc skvěle vypadá!

Klepněte pro větší obrázek

Kamery:

Samsung Gear 360 2017

Zachyťte všechny zážitky z dovolené na super kameru s tím nejlepším rozlišením. Můžete fotit nebo natáčet videa ve špičkovém 4K rozlišení v 360° snímání. Kamera se tak hodí na zachycení všech zážitků nebo třeba na live stream živé vysílání. Je kompatibilní s nejnovějšími Samsung Galaxy a Apple iPhone telefony.

Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek

Znáte Huramobil.cz?

Huramobil.cz je specialista na mobilní telefony z české distribuce a příslušenství již od roku 1997. Víte, proč je Huramobil.cz tak úspěšný na českém trhu? Klíčovým prvkem je individuální péče a následná spokojenost každého zákazníka. Díky tomu se Huramobil.cz umístil mezi finalisty v ceně kvality v prestižní soutěži ShopRoku 2015 pořádané portálem Heuréka. Na vlastním skladě disponuje zásobami v počtu cca 20.000ks. Můžete si být tedy jisti, že zboží, které je právě skladem a objednáte jej do 17:00 Vám bude doručeno následující pracovní den nebo si jej můžete vyzvednout na 454 výdejních místech po celé ČR.

Další článek: Xiaomi Amazfit: Nadějný start zabíjí chybějící podpora [fotorecenze]