Vodafone aktualizuje zákaznické systémy. Začátkem víkendu nedobijete kredit a nenastavíte služby

Vodafone upozorňuje na plánovanou víkendovou odstávku zákaznických systémů. Od pátku 25. srpna 20 hodin nejpozději do ranních hodin soboty 26. srpna 2023 budou probíhat aktualizace, během nichž mohou být dočasně omezeny funkce samoobslužných systémů.

Klepněte pro větší obrázek

Týká se to zejména přístupu do internetové samoobsluhy a mobilní aplikace Můj Vodafone, kde nebude možné v době odstávky měnit nastavení služeb, ani platit online za vyúčtování. 

Během aktualizace nebude dočasně možné dobíjet předplacené karty, a to ani prostřednictvím bankomatů nebo online terminálů (Sazka, pošta atd.). S blokací ztracené nebo odcizené SIM karty pomůže linka péče o zákazníky.

Na běžný provoz sítě, tj. na volání, zprávy nebo připojení k internetu nebude mít aktualizace žádný vliv. Pokud potřebujete provést aktivace či změny v nastavení služeb, měli byste to stihnout do pátečních 20 hodin, nebo vyčkat do soboty dopoledne a ukončení odstávky.

Diskuze (1) Další článek: Začne to v Androidu 14. Podívejte se, jak bude probíhat přesun eSIM mezi dvěma smartphony

Témata článku: , , , , , , , , , , Sazka, Předplacená karta, Nastavení služeb, Operátor, Systém, Bankomat, Provoz sítě, Samoobsluha, Běžný provoz, Internetové bankovnictví,