Vodafone ruší starší tarify. Můžete si vybrat zdražení se slevou nebo odchod

Skrz Facebook se ozval zákazník Vodafonu, který píše, že operátor ruší jeho Férový tarif z roku 2012 a  nabízí mu slevy na nové tarify. Vadou na kráse této nabídky je, že je dražší, než původní tarif. Stěžovatel tak má dvě možnosti, buď akceptovat dražší nabídku, nebo hledat štěstí jinde.

Ksindlové z Vodafone CZ mi právě poslali SMS, že mi zruší tarif a nahradí ho modernější verzí. Což v praxi znamená, že m...

Zveřejnil(a) Karel Goldmann dne 21. červenec 2017

Na rušení starších tarifů jsme se zeptali přímo operátora:

Zjednodušujeme naše portfolio a postupně rušíme staré generace tarifů. Proces začal již v prosinci 2015. V tuto chvíli převádíme zákazníky z tarifů Fér a Speciální edice. Zákazníci dostávají minimálně 30 dní před rušením informaci ve vyúčtování a formou SMS. Zákazník může od smlouvy odstoupit do data změny tarifu.

Trend přidávání služeb a navyšování cen jsme vypozorovali i my na MobilManii. Jednak vzrostly cenové hladiny tarifů a za druhé máte dilema – riziko drahých příplatků za služby navíc s nižším tarifem, nebo „napumpovaný“ tarif, za který zaplatíte balík, ale služby nevyčerpáte.

Jak vybrat mobil s nejlepším poměrem výkon/cena:

Diskuze (53) Další článek: Spekulace: Samsung pracuje na dvou nových 10nm čipsetech vyšší třídy

Témata článku: , , , , , , Férový tarif, Nízký tarif, Stará generace, Původní tarif, Sleva, Nový tarif, Cenová hladina, Button, Voda, Dilema, , Karel, Speciální edice, Zdražení, Navyšování, Odchod, Zákazníci, Tarif, Riziko,