Vodafone, T-Mobile a O2 pomáhají i ve druhé koronavirové vlně. Seznam nabídek

Na jaře mobilní operátoři pomohli lidem zasaženým pandemií a teď při druhé vlně pomáhají také.

Vodafone

Vodafone myslí hlavně na děti a seniory, samostatný článek o nabídce pro studenty najdete níže. Operátor poskytne neomezené internetové připojení zdarma rodinám, které nemohou svým dětem zajistit on-line výuku. Senioři získají u stávajícího Tarifu 60+ neomezené volání. Zákazníci, kteří využívají aplikaci eRouška, nebudou platit za data, která aplikace pro svůj provoz potřebuje. Společnost také poskytla 40 operátorů pro podporu trasování a myslí i na podporu firem.

Vodafone poskytne bezplatné neomezené pevné internetové připojení včetně modemu s Wi-Fi pokrytím pro 500 rodin. Cílem je pomoci tam, kde je aktuální on-line výuka finančně těžko zvládnutelná. Rodiny nebude vybírat Vodafone, o volbu se postará platforma Česko.Digital ve spolupráci s neziskovými organizacemi a sociálními službami v celé zemi.

Neomezené volání pro seniory

S nedobrovolnou izolací se potýkají také senioři. Těm, kteří mají u Vodafonu Tarif 60+, Vodafone až do konce ledna 2021 přidá neomezené volání do všech sítí v Česku.

Podpora aplikace eRouška

Vodafone se rozhodl podpořit aktivní využívání aplikace eRouška tím, že nebude zákazníkům účtovat mobilní data, která aplikace spotřebuje. Vzhledem k tomu, že eRouška předává relativně malé objemy dat, jde spíše o symbolické gesto, ale pomoc hygienikům má ještě jiný rozměr: společně s firmou ATODA Telemarketing poskytl Vodafone ministerstvu zdravotnictví 40 lidí na podporu trasování.

Firmy a veřejná správa

Vodafone reaguje individuálními zvýhodněnými nabídkami, které řeší potřeby nejen jednotlivých firem, ale také například veřejné správy nebo škol. Obecně jde o podporu projektů se sociálním a podobně prospěšným podtextem, konkrétně třeba o podporu distanční výuky.

Více na webu www.vodafone.cz/lidska-sit

Diskuze (10) Další článek: Supervýkonný Huawei Mate 40 Pro je připraven na novou éru bez Googlu

Témata článku: , , , , , , , T Mobil, Člověk v tísni, Aplikace, Rodina, Česká republika, Operátor, Internetové připojení, Poma, Tarif, Telemarketing,