Vysouvací OnePlus 7 přijde o rámečky a dostane bezdrátové nabíjení

Značka OnePlus vlastněná výrobcem Oppo se připravuje na vydání dalšího vlajkového modelu - OnePlus 7. Důkazem je fotografie údajného prototypu připravovaného smartphonu, který je zvěčněn po boku stávajícího OnePlus 6T. Pokud budeme fotografii důvěřovat, můžeme si všimnout opravdu miniaturních okrajů okolo displeje, na které navazuje tenký rámeček s reproduktorem. Design by se tedy měl poměrně výrazně podobat modelu Oppo Find X.

Do hry se tedy dostane výsuvná konstrukce, pro kterou je na prototypu připraven ochranný obal. Až po vysunutí zadní části nahoru se zpřístupní selfie kamerka a podpůrná čidla se senzory. A protože se mateřské Oppo nedávno stalo členem konsorcia WPC, můžeme se domnívat, že OnePlus 7 konečně dostane podporu bezdrátového nabíjení. A těšit se zřejmě můžeme i na podporu sítí 5G, byť pouze jen u speciální verze telefonu, za kterou bude třeba připlatit. OnePlus 7 se má do prodeje dostat v průběhu května.

Představení aktuální generace OnePlus 6T:

Via WPC, Slashleaks

Diskuze (3) Další článek: Huawei uspořádá tiskovou konferenci na MWC v Barceloně. Co chystá?

Témata článku: Oneplus, Oppo, , , , , , , , , , Údajný prototyp, Fotografie, Ochranný obal, DOS, WPC, Verze telefonu, Speciální verze, Zadní část, Připravovaný smartphone, Rámeček, Tenký rámeček