VYZKOUŠENO: Originální pouzdra a obaly pro Samsungy Galaxy S9 a S9

Spolu s nejnovějšími smartphony Galaxy S9 a Galaxy S9+ (recenze zde) začal jihokorejský výrobce na trhu nabízet i celou plejádu doplňkového příslušenství. Mimo nové podložky DeX Pad, kterou si proklepneme v samostatném článku, se to týká zejména doplňkových obalů a krytů různých barev všeho druhu. 

Podívejte se na originální obaly pro Galaxy S9 na videu:

Oproti loňským Galaxy S8 z portfolia originálních obalů, pro nás hodně překvapivě, vypadl sympatický 2Piece Cover. Dvoudílný kryt jste ještě u Galaxy Note 8 nalepovali na zakrytí spodních a horních rohů, zatímco prostřední část telefonu zůstala „přiznaná“. Tento kryt byl nahrazen obalem Hyperknit Cover, který navozuje dojem „pleteného“ ochranného krytu.

Dalších novinek si všímáme u LED View Coveru. V rámci jeho poslední softwarové aktualizaci 05/0E v nabídce Rozšířené funkce - Příslušenství přibyl Editor ikon LED, který se spouští jako samostatná aplikace. Vašim kontaktům si můžete přiřadit jednoznačné tvary vzniklé z LED diod, které vám při zavřeném flipu prozradí, kdo vám právě volá, nebo notifikace jaké aplikace právě zazněla. Pokud si nevyberete z 54 předpřipravených ikon, můžete si vytvořit i svou vlastní. K bílé ikoně lze přidat i barevný pruh, který můžete být červený, žlutý, zelený, modrý nebo fialový.

Ceny krytů, obalů a pouzder jsou na českém trhu následující:

  • LED View Cover - 1 590 Kč (modrá, černá, fialová)
  • Clear View Standing Cover - 1 390 Kč (černá, modrá, fialová, zlatá)
  • Alcantara Cover - 1 190 Kč (černá, modrá, mint, oranžová)
  • Silikonový kryt - 599 Kč (černá, šedá, modrá, růžová)
  • Hyperknit Cover - 799 Kč (šedá, červená)
  • Protective Standing Cover s MIL-STD 810 - 999 Kč (černá, stříbrná)
Diskuze (2) Další článek: Nokia 8 Sirocco: Známá skleněnka se vrací, ale nostalgie přináší jen minimum

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 256GB, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9+ 256GB, Rozšířená funkce, Zavřený flip, GAL, Originální obal, Barevný pruh, Jihokorejský výrobce, Originální pouzdro, Obal, Standing Cover, Váš kontakt, LED View, Led View Cover, Celá plejáda