Xiaomi v Ostravě otevřelo další Mi Store. Opět se stály fronty na akční produkty

Xiaomi dnes v Ostravě otevřelo svůj další Mi Store pod hlavičkou společnosti Witty Trade, resp. uskupení Xiaomi-Czech.cz. Kamenná prodejna nahradila stánek Mi Zone s omezenou nabídkou produktů, který byl na chodbě obchodního centra necelé dva roky. 

V nové kamenné prodejně je k dostání celý sortiment produktů Xiaomi, na dvou centrálních stolech jsou vystaveny smartphony značek Xiaomi, Redmi, Poco i první generace herního smartphonu Black Shark. Část jednoho stolu je věnována i nositelnostem. Krajní výstavní plochy zahrnovaly mobilní příslušenství, powerbanky, sluchátka i další produkty spotřební elektroniky. Nechybí zde osvěžovač vzduchu, rýžovar, chytrá váha, holicí strojek, elektrokolo, VR brýle, sady senzorů, chytré žárovky, selfie tyče, miniaturní dron a další.

Takto probíhalo slavnostní otevření prodejny v Ostravě:

Pro prvních 330 zájemců byly připraveny akční produkty, např. Xiaomi Mi A2 za pětistovku nebo hodinky Amazfit Bip za 200 Kč. Po celý dnešní den platí na prodejně 10% sleva na smartphony a 30% sleva na veškerý další sortiment. Prodejna se nachází v obchodním centru Forum Nová Karolina v Ostravě.

Diskuze (5) Další článek: Herní Nubia Red Magic 3 jde do prodeje 27. května. A dostane se i do Česka

Témata článku: Xiaomi, , , , , , Sortiment, Obchodní centrum, Sleva, Produkt, Amazfit BIP, Ostrava, Prodejna, Pro +, Witty, Otevření prodejny, Kamenná prodejna, F +,