Zatím nejpovedenější render Samsungu Galaxy S20 Ultra. Stovku nepřehlédnete

Designer Ben Geskin vytvořil render očekávaného topmodelu Galaxy S20 Ultra od Samsungu, který vypadá velmi působivě. Jako zdroj použil veškeré dosavadní spekulace a náčrtky v CADu, takže sám designér neskromně přiznává, že se jedná o zatím nejvěrnější podoba budoucího smartphonu. A nám se tak rýsuje i zajímavý pohled na zadní stranu telefonu.

Zatímco z přední strany bude smartphone vypadat stejně jako ostatní „es dvacítky“ (samozřejmě až na větší úhlopříčku displeje), na zádech se budou dít věci. Najdeme zde obdélníkový fotomodul, do nějž bude zakomponován základní „čtverec“, v němž bude k dispozici hlavní 108MPx fotočip, 12 nebo 16MPx širokáč a ToF snímač (popř. makro) doplněný přisvětlovací diodou. Samostatný 48MPx zoomový objektiv bude umístěn o něco níže, a to s popiskem Space Zoom 100×. Můžeme tedy předpokládat, že se Samsung opře o hybridní přiblížení při focení, nejen na zádech, ale i v rámci marketingových kampaní.

Samsung láká na akci Galaxy Unpacked do San Francisca:

Výbavu Galaxy S20 Ultra jsme nastínili v tomto článku a také zde. Představen bude spolu se základním Galaxy S20 a Galaxy S20+ 11. února v San Franciscu. Přímo z místa konání konference Unpacked se můžete těšit na naše první dojmy ze všech představených smartphonů.

Váš názor Další článek: Herní telefony mohou být ještě dostupnější. Bude je pohánět nový levnější čipset Helio G70

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Designer, Tof snímač, Samsun, Ben Geskin, San Francisco, Galaxy Unpacked, Render