Známe bonus pro předobjednávky Samsungů Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra

Samsung v období předobjednávek smartphonů řad Galaxy S a Galaxy Note tradičně vsází na bonusy, které se vážou k předčasnému pořízení telefonů. A stejně to bude i u chystaných modelů řady Galaxy S20, o nichž víme již téměř úplně vše. Na veřejnost se totiž dostaly tiskové fotografie, očekávané specifikace a známe i datum, kdy mají jít telefony do prodeje.

Známý leaker Evan Blass na svém Twitteru publikoval výmluvný obrázek, který potvrzuje bonus pro předobjednávky. A tím budou sluchátka Galaxy Buds+, která dostanete zdarma. Na propagačním materiálu si můžeme všimnout modelů Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra, akce tedy pro základní Galaxy S20 zřejmě nebude platit. 

Samotná sluchátka Galaxy Buds+ mají být nepatrně vylepšenou verzí aktuálně prodávaných Galaxy Buds. Největší změnou má být větší kapacita baterie v přenosném pouzdru a také vyladění zvukového projevu. Nakonec se zřejmě nedostane na aktivní redukci šumu, která by z Galaxy Buds+ udělala přímou konkurenci pro AirPods Pro. Sluchátka mají stát zhruba čtyři tisíce korun.

Představení aktuální generace sluchátek Galaxy Buds:

Zdroj Twitter

Diskuze (6) Další článek: Britové se rozhodli: Huawei může dodávat 5G zařízení, do jádra sítě ho ale nepustí

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20+, Evan Blass, Samsun, Model, Galaxy Buds, Sluchátko, Pro +, Předobjednávka,